Dec 16, 2006, 6:15 AM

Ролите ми 

  Poetry
1192 0 11

Събудих се със мисълта за тебе,
с усещането  странно  за спектакъл
и че играя чужда роля в него,
а ти, след представлението,
вън ме  чакаш...
Наплисках грижите си с утринна вода,
облякох си най-светлата усмивка,
нарекох ти деня си след това,
неделния си ден.
И го разлистих.
Неделята с дома ми подреден.
Събуждащото се от сън въпросче "Мамо?"
Това е. Главната ми - ролята за мен.
Но  ще играя втората за тебе само...
11.12.2006

© Ружена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??