Седя си кротко
пиша си роман
за двама влюбени.
Не става!
Някаква интрига
трябва да създам
който го чете
деня да оревава.
Ще вмъкна трети
фигурата става
триъгълник
с две хубави бедра.
Ревност? Сама се появява
и почва да кипи кръвта.
Кипи, но не до там
някой трябва да подгрява
в ъглите остри
чезнат две очи
подлият красавец
с бедрата заминава
изоставени са двама
пияни и в сълзи.
Юни, 2017
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.