Има нещо неизбежно символично...
Огън и вода, и белег от жарава...
Има стъпки неизменно запечатали
вечерния залез или изгрев гален...
До прибоя тихо са полегнали,
синьо и кристално утро хванали..
Всеки, всеки - тях обича...
А те всичко, всичко - романтично...
Може да ги разпознаеш -
дъх на морска пяна и русалки...
© Мариола Томова All rights reserved.
и този дъх на морска пяна и русалки, хубаво е.