Запалиха се градските фенери,
разходила се лунна светлина
се плисна по паважи и алеи
и фойерверк във този миг изгря!
Ефирът стана бляскаво оранжев,
затупкаха лудешки две сърца,
моментът се оказа подходящ. Е!
Какво пък? Как се крие любовта?
От придошлите улични зяпачи
в любов един от тях се обясни
той каза: " Тази нощ е само наша!
Впий длани в мен, сега ме целуни!"
Пленително е, зрителна почуда
царуваше в затънтения град.
Мъжът, целунал своята съпруга,
извади пръстен както е редът!
Той клекна пред любимата невеста,
разтърсен от вълнение се смълча,
изказа реч, очакваше да блесне
най-чаканият отговор сега!
Тя каза "ДА!, За теб ще се венчая
ще вдигнем пищна сватба пред света!"
Целуна го, разплака се, накрая
прибра се вкъщи със своя мъж мечта!
© Виктория Тасева All rights reserved.