Романтика
Във свещите романтиката бавно угасва,
за да се ражда скоро в нашите души.
На притъмнена светлина аз виждам те по-ясна,
защото чак тогава нещо в тебе почва да гори.
Във свещите романтиката бавно угасва,
за да се ражда скоро в нашите души.
Сега си нежна и прекрасна,
сега си пълна с влюбени лъчи.
Във свещите романтиката бавно угасва
и ражда се във нашите души.
Сега си влюбена и страстна,
сега за мене светиш ти.
© Велина All rights reserved.