Далеч от прегръдката твоя,
далеч от нежните ти ръце,
аз гледам звездите в безброя
и съм с усмивка на лице.
Че сякаш тебе там видях -
на Космоса чистата красота,
що далеч е от зло и грях,
че усетих нявга твоята доброта.
© Георги All rights reserved.