Душата ми видя те и избра
до теб да е в горчивина и сладост.
Дарявам те с криле от цветна радост,
днес сочен плод за теб ще набера.
Притискам тайно пламнали бедра...
Ще ме погуби бурната ми младост!
Душата ми видя те и избра
до теб да е в горчивина и сладост.
Сърцето ми се влюби и разбра,
че с теб ще е в най-черната нерадост.
Ще те последвам даже и във Ада,
но ангел сякаш в тайнството ни сбра...
Душата ми видя те. И избра.