Роза
Вървях и намерих момиче
Хванах я за ръка аз на мига
Ухаеща роза... червена луна
Откъсната нежност каза ми тя
Погледах я топло подадох ръка
Слива се тя със мойта душа
Цвят на роза... обля ме сега
Вечна целувка прошепна ми тя
Тръгна със мен пролетта полетя
Но сърцето е свито в дълбока тъга
Листа със любов... на пътя постла
Гореща прегръдка... докосна ме тя
Търсих намерих градина с цветя
Поляхме ги заедно погледна ме тя
Щастие любов... поля ни сега
Нали откъсната оттам бе тя.
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.