Feb 15, 2016, 6:22 PM

Розово 

  Poetry
300 0 0

Напомняш ми на мен

рано сутрин,

несъбудена,

опитваща се да изправи кривото

с кафе,

хапчета,

каквото намеря в шкафчето,

но аз не искам да си мен,

защото тази сутрин утрото

беше розово,

защото просто някои вечери

не са моите,

защото искам да намериш в мен

всичко, което ти липсва.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??