Feb 23, 2008, 3:35 PM

Русо ли? :) 

  Poetry » Humour
744 0 6

Ровя в нета, ненастроена,

вечерта ми пие светъл алкохол,

а скуката ми, ококорена,

търсачка пуска... Гол!

Вицове ще поразгледам,

ще се посмея от сърце,

има свежи попадения,

ще се спра на част поне.

"Една блондинка мислила..."

"Русокоса друга, пък и тя..."

Гледам хората се смели, чели,

все на подбив - русата коса.

Да, да! Брюнетки са в основата,

анонимни, денонощно мислят

как да подкопаят перхидрола,

мъжете да си върнат искат.

Социолог съм, правила

проучвания не едно и две.

Мъжките химични реактиви

катализират се от русокоските. :)

И като става дума за косица,

да се оплача от съпружеското поведение.

Скришно зяпа, тих като водица,

затова измислям престъпление.

Ще събера кохортата му бивши

и в плен ще го държим изкъсо.

Та да обещае вече нивгаш

да не погледне... русо!

 

 

© Ниела Вон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??