Този път е точно като другите.
Точка на пречупване на две вселени.
След милиони тъжни мигове загубих те.
И светът боли във всички измерения.
Този път е точно като другите.
Самотата прави толкова различен
смисъла. И силата на думите...
Но пак повтарям колко те обичам...
--
април, 2011
© Тома Кашмирски All rights reserved.