така прегръща
едно сигурно
и силно
като че ли може
да те хване точно
когато падаш
а тогава най-важно
е да те държат
така прегръща
едно сигурно
и топло
когато не знаеш
кой си
къде си
и за какво по дяволите
става въпрос
ето тогава си казвам
той е с ръце
като
корени
© Питър Хайнрих All rights reserved.