Jun 6, 2008, 6:37 PM

Ръждата на Прошката 

  Poetry » Phylosophy
1098 0 23

 

Ръждата на прошката

 

 

Ръждата на Прошката

е най-достойната

гравюра,

с която можем

да украсим

кървавия нож

на

Отмъщението...

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??