С.....
С ръце на художник и поглед на мечтател,
с очи на хищник и форми на велик ваятел!
С душата на невинното дете,
с прикрито и ранимо сърце...
Със силата на проникващи през облаци лъчи,
С тайнствеността на вятъра, който в клоните шепти...
Със свободата на океанска косатка
Със сърдечна и силна хватка!
С коси весело и симпатично разпиляни
С устни от мед съвършено изтъкани!
С нежна кожа на малка принцеса
С усмивка на безбожно красива стюардеса!
Със свенливостта на градинска фрезия
с далечността ти от засукана поезия!
С възхищение от формата на нещата
С деликатността на утрото в росата!
И.....с още доста неща,
но смятам тук да спра!
13.06.2006г.
© Бобчо All rights reserved.