Ако от нещо днес се страхуваш...
и много нощи безсънни будуваш,
запитай се защо душата ти страда
и има ли нещо свързано с звяра!?
Кой звяр, ще попитат мнозина...
онзи който спи във комина
който безмълвно ни трови децата
и ги гони далеч от родината свята.
Който ни плаши, че ще погинем
и без него печално загинем!
Покой дали ще намерят сърцата
и да ни върнат децата?
Прости ми Родино, майчице Свята...
за тебе, Родино, герои велики умряха.
© Ангел All rights reserved.