May 21, 2009, 7:30 PM

С черна карета 

  Poetry » Phylosophy
623 0 3

 

 

С черна карета пристигна денят,

сплашващо кучешки зъби оголил.

Мъртва бездвижност, хлад, тишина...

Вазата някой беше съборил.

 

28.06.2008

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??