С демони се любя, Боже.
От тая черна чума, моля те ме избави.
Грешно е, но много го обичам,
едничката надежда си ми ти.
Той е толкова безмилостен и страшен
с черни лапи хванал ми е бялата душа.
Бягам... вечно бягам надалече,
но с тихи стъпки превзема ме в съня.
Хваща ме за гърлото и силно стиска,
възбужда се от моите сълзи,
с черните си лапи в душата бърка,
сърцето ми притиска - храни се като кърви.
Мирише ми на много изневери,
по раменете му се вият женските следи -
руси, черни и червени
на грешниците дългите коси.
Много пъти силно е целувал,
много пъти и разлюбван бил,
от ангел в демон се превърнал
и обичта дълбоко в себе си е скрил.
На Аграт изплащам греховете, Боже,
заради Лилит разпъва ме на кръст,
душата ми демона погубва
чрез нея търси свойта мъст.
А аз не спирам да го искам, боже.
От тая черна чума, моля те ме избави.
Грешно е, но много го обичам,
едничката надежда си ми ти...
© Natalie All rights reserved.