Казах "Върви си",
място в моя живот нямаш.
Сълзи в моите очи не ще видиш,
иди си от мен, но прости ми!
Той ти е приятел - да!
Ала с него съм сега.
Ти искаш да го спреш,
но няма да го позволя.
Обидите няма да ти помогнат,
ела и всичко в очите ми кажи.
Не ни разделяй с него,
защото жестоко ще боли.
А ти може би това искаш,
да страдам и да лея сълзи.
Него едва ли ще излъжа,
той няма да ми го позволи.
Помисли си...
дали грешката не е била в теб.
След това ела и ме обвини!
© Меглена Стефанова All rights reserved.