Аз не зная как се пише Любов
с много думи.
И не ми е потребна такава.
Аз не зная как изглежда
в очите на другите,
но я имам, и пазя я, съща!
Аз не съм я мечтала с цвят на дъга,
пъстроцветна, но я имам,
макар и различна...
Аз изричам я с дума една...
И във нейната сила се вричам!
© Нели All rights reserved.