Обичам всеки дъх на пролетта!
Тя винаги напомня ми за теб.
За първите ни трепети в нощта
и изгревните пролетни мечти.
Обичам твойте слънчеви цветя,
с които ме прегръщаш всеки ден.
Те носят твоя дъх на синева
и свежите пулсиращи следи.
Обичам твойта нежна тишина,
когато е изпълнена с любов.
И всеки шепот в моята душа
е огнен зов, с думички от стих.
© Дочка Г All rights reserved.