Sep 16, 2012, 8:12 PM

С две лица си ти 

  Poetry » Other
761 0 2

Понякога си мрачен и студен

и рязко ме отблъскваш,

друг път тичаш подир мен

и нежно ме прегръщаш.

 

За един ден мой си, 

после няма те с дни...

Не мога да разбера твойта любов

влюбен ли си в мене или не си?

 

Аз пък те обичам

всеки Божи ден!

И повярвай ми, не искам

никой друг да е до мен!

 

Но ти си с две лица

и някак ме влудяваш,

решавай вече,

тръгваш или пък оставаш?

© Христина Юлианова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??