Sep 6, 2020, 8:11 AM

С две поетеси в леглото 

  Poetry » Humour
510 0 7

 

С две поетеси в леглото 

заформихме литературно четене, 

но понеже, защото 

от толкова стихове 

се стигна до спор

(тоест, аз ги разбих...)

те подсилиха своя отбор

и с... литературен критик... 

 

26.08.2018.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??