Ще преодолея земното привличане,
физичните закони ще взривя,
но при теб ще пристигам обичана
и ще те обичам, въпреки тях.
По дяволите всички причини.
Така стихийно в мен са се впили
думите ти: „Искам те, мила"...
Кой е този, дето ще посмее
да отрече нашите мигове.
Кой ще дръзне
да навлече върху себе си
гневът на боговете.
Ще те посрещам в зелени ливади
с дъх на мащерка ще те опивам,
а ти при мен ще пристигаш обичан
и ще ме прегръщаш с най-нежни длани.
Има ли някой,
нещо,
причини някакви,
предразсъдъци,
които да ни попречат...
Дайте ги на насам -
взривени са!
Боговете ни обичат!
Имаш ме!
Имам те!
С дъх на мащерка съм те опила.
С обич и със стихове.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.