С дъх на война,
мизерия ужасна.
Пълна тишина,
викове, стонове и шепот.
Души изтезани,
тела разчорлени и гадни
в мръсна кръв обляни площи.
И цена плащат невинни, прости...
Цена висока,
неразбрана.
Виж обаче,
колко хубав е живота!
Измислен, неопитомен..
Граница има - тънка стена.
И колко е наситен
не с друго, а... с дъх на война!
© Линче Линчее All rights reserved.