Не съм от този или онзи свят,
Любовта е вечното ми царство.
Знам, там най-добре се живее.
Притежавам абсолютно всичко,
но не мога никога да го изгубя,
в душата си съм го заключил.
Разкривам невидимите нишки,
придавам смисъл на думите,
оценявам точно състоянията.
Ти си единствената ми вяра,
спечелила пълното доверие
и топлата енергия на лъчите.
Няма друга страстна пролет,
толкова прекрасна и чудесна,
така неповторима като теб.
Познат съм с няколко имена,
с едно от тях ще те поискам -
по ред е първото в годината.
© Васил Георгиев All rights reserved.