Да бях звездичка на небето,
ти щеше да си моята луна.
С вълшебство щях да те повикам,
защото аз съм с име на Жена!
Да бях роса, а ти тревичка,
зажадняла щях да те спася.
Със капчица живота ти ще върна,
защото аз съм с име на Жена!
Да бях мелодия, а ти - красива песен.
Ний двамата - душата ни една,
щяхме да сме заедно за вечно,
защото аз съм с име на жена!
Да бях червено вино в твойта чаша,
ще ме отпиеш ти в нощта.
С вълшебство щях да те омая,
защото аз съм с име на Жена!
© Илияна Димитрова All rights reserved.