С късния август...
От късния август няма да искам
онова, дето лятото не ми донесе…
Няма вече с надежда да се моля.
Няма за него да плача, да скърбя.
Аз искам с късния август да замина
там, където ще е вечното ми лято.
И няма да боли…да бъда различна.
Където ще са непорочни мислите,а
хората по-истински без лъжи живеят!
С късния август искам да замина
там, където лъчите неспирно огряват.
Където може да преследваш мечтите
върху облак неподправена нежност.
С късния август искам да замина,
защото някак не искам да идва есента!
Тя и без друго цяло лято без да спира,
в сърцето ми валя, ах как тихо валя…
© Дияна All rights reserved.