Жълтото по бельото ни напомня!?
Че нещо не ни е наред.
Мирише...на какво!?
Никой не смее...да пророкува ,Защо?
Потъва,Народ със история...
Умира Велика,Страна...
Слабите,танца играят,
танца,довел гибелта!
Великите...днес,от страх ни прокуждат.
Не искат да знаят,че ние сме тях.
Европа е днес такава...Каквато,България,
запази за тях,и Защо!?
© Ангел All rights reserved.