Любов и за жени, и за мъже...
Любов всевластна и безумна!
Любов и за куршум, и за въже,
любов на думи и бездумна.
Едни живеят само за любов
и я търсят под дърво и камък,
а други с мисъл за любовен лов
изгарят често, като в пламък.
А аз пък във сърдечния трезор
я имам всъщност във кръвта си.
И според моя мъжки кръгозор
съм цял живот със любовта си!
© Никола Апостолов All rights reserved.