Можеш ли през тишината
С мене да вървиш
Без да оглушееш
Под дъжда от думите куршуми
Да вървиш и да си пееш
Да си огън и да не гориш
Можеш ли със мене
Всичкото да изтърпиш
През душите чуждите
С мене да минаваш
Болките обидите
С усмивка да даряваш
Можеш ли от срещите
Да се обогатяваш
Можеш ли на всички
Обич да раздаваш
С мен тръгни върви
Моят огън топли не гори
© Любомир Деничин All rights reserved.
Добре си го казал Любчо, при това положение може и да тръгне...