Ще потърся свойте музи
по модерному в джакузи...
Щом под мен заври водата
и погали ми снагата,
ще усетя как искри
блесват в моите очи
и ми идва вдъхновение
пак за новичко творение.
Знам, в джакузи се създава
туй, което най-остава
във читателската памет.
Мога да надскоча "Хамлет"...
Ще ги ползвам всички музи,
легнал в новичко джакузи.
Стиховете ще се леят,
феновете ще гъстеят
по таланта във джакузи,
ползващ само свои музи...
А на всички плагиати
Бог джакузи да им прати,
да творят нещата лично
и да бъдат те обичани...
© Валентин Йорданов All rights reserved.