Каква съм аз? Престорено добра.
Грешите! Душата ми е крехка и ранима.
Протегнала бих винаги ръка
и за един човек съм истински любима.
Сърцето ми не е крайпътен хан.
Един призван е в него да остане.
В живота без любов се чувстваш сам.
Затуй с цялото си същество я браня!
© Виктория Тасева All rights reserved.