Jul 2, 2008, 7:35 PM

С нея... 

  Poetry » Other
565 0 5

В небеснолилави зачатия

пристъпва новата смърт.

Захвърлила своята рокля-апатия,

идва гола, по любов...

Смачкани листи хартия

са чувствата в мен.

Тя опитва се да ги събира,

да ги изглади...

Безвъпросно се гледаме,

всички отговори знаем.

И извивките на телата си -

разпалени в огъня думи

и оскърбени от думи огньове...

Усещането е взаимно.

Как до изгрев сме една във друга

и боли ни силно.

В тъмнолилави агонии

се разделяме с отричащи въздишки.

Обличаме и роклите-иронии.

До следващата среща - пак самички...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Великолепен стих!!!Прегръдки,Кате!!!
  • "Усещането е взаимно."
    Много интересен стих, Катя!
  • Браво,Кате много интересно ги измисляш (искам да напиша изплезено,ама като не може )
  • Браво!!!
    Роклите-ирония...
  • Смачкани листи хартия
    са чувствата в мен.
    Хареса ми!
Random works
: ??:??