В гърдите тупти сърце на кошута,
в очите - пръски море са се сбрали.
Оттеглило се с отлива на чувствата,
сега за своя бряг то сякаш жали.
В ръцете - събрани парченца душа,
живота ще спре след поредната пряка...
Притихнали вопли по първа любов,
а може би влюбена в дявола?!
© Нели All rights reserved.
Бъди влюбена, че е трудно без любов да се живее!
Нелко*