Ходя аз, по стръмно,
навън става тъмно,
в главата ми е шумно,
гледам те безумно.
Приближаваш ти към мен,
може би съм в плен.
Целуваш ме безсрамно,
дали не е измамно?!
Отдръпвам се за малко,
за тебе ще е жалко,
с такава като мен,
ще имаш ти проблем!
© explose All rights reserved.