Nov 10, 2008, 10:00 AM

С теб 

  Poetry » Love
797 0 2
Копнея,
милея,
с теб да живея.

Тъгувам,
жадувам,
теб да целувам.

Отивам,
запивам,
с теб да заспивам.

© Кольо Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??