Готова съм от днес да бъда първа,
да стопля с обич ледени очи.
С тях да те разтапям и тепърва
обичта ми в тях да проличи!
Да се попия в кожата ти жадна.
Да стена в наслада и екстаз!
А ти ме дръж, случайно да не падна,
залитнеш ли и ти - държа те аз!
Тогава ще съм твоята опора,
а ти ще бъдеш моя талисман!
Единствени сред множеството хора,
не съм сама и ти не ще си сам!
Замръкваме, допрели топли длани.
Преплитаме тела и светове!
От чувствата, взаимно обладани,
изкупуваме фалшиви грехове!
Разливаме се, парещо-пенливи,
в завивките на общия ни кът!
Ръка в ръка, погубващо-щастливи,
чертаем с теб семейния ни път!
И даже да ни няма, пак ни има,
оставиме ли своите следи.
Любовната ни мощ, неутолима,
в децата наши ще се наследи!
© Мария Божкова All rights reserved.