Любовта от приказките, струваше ми се така далечна,
видимото ме разочароваше, забравена бе тя от хората.
И изведнъж, в миг дойде при мен, почука на вратата ми-
точно такава каквато я описват поетите в стиховете си.
И появи се ти в живота ми, за да повярвам
в това което вече не се вярва.
И днес сенките от миналото не сълзят, превърнаха се в един урок -
че най - доброто предстои, когато обичаш настоящето си.
И всичко във света ми придобива нов смисъл, този да обичаш.
Не знам дали известно е на хората, какво е да вървиш по звездите?!
Но с теб, бих се изгубила във всеки звездоброй и във всеки лабиринт!
С теб, знам че Бог наистина ни обича и слуша молбите ни!
И не си представям свят в който теб те няма, и ръцете ни не са заедно!
С теб нямам страх дори от самата смърт,
защото сърцето ми е в теб…
С теб всичко е толкова естествено, направи от мен по-добър човек!
И каквото и да се случва, един другиго в обятията ще бъдем,
и с теб се виждам и след сто години как те обичам всеки ден повече.
© Лили Вълчева All rights reserved.