Нощта пулсира от въздишки,
дъхът ни пари от страстта,
жадуват устните целувки,
ръцете нямят мира, бродейки
по потните тела.
Блаженство е да чувствам с тебе
всеки допир и музика пълзи по наште
сетива. Нощта е кратка за желаните
постъпки, а утрото в очите ни се буди
с любовта...
© Меги Ризова All rights reserved.