...Със теб под слънцето...
(Посветено на всички хора, които обичам…)
Понякога е странно, но винаги чудесно-
какво провокира и прави нашата любов...,
безкрайна е - не може да се побере в сърцето
затова излиза от там и расте в душата - благослов...
Животът е лесен и истински с теб в трудностите
и дори от мен да се скрият всички възможности,
знай ще строя с обич...всеки миг - дом за теб и мен-
ще бъде най - изпълнения в света със светлина и лъчи...!
Престраших се да изпиша очите ни с тази песен за теб...
може и всичко това да е малко, но ние знаем - е значимото!
И ако ти поискаш, можеш да изпееш на всички песента,
а те нека си говорят дали е просто или не случващото се...
Но по - важно, от това да го знае всеки е да го знаеш ти...-
Животът ми е по - щастлив отвсякога с теб под слънцето...
на земята да опознаеш небето е магията на съществуващото...!!!
Дар е да чуя и усетя песента ти...
© Лили Вълчева All rights reserved.