♥
Днес чрез този стих
искам да кажа няколко неща,
които умишлено скрих,
но вече не ще мълча.
Обичам те безкрайно много,
думите не стигат да се изразя.
В сърцето ми зае специално място
и това не мога да го променя.
За мене ти си всичко,
животът ми се върти около теб.
Без теб аз съм нищо,
без теб пусто е навред.
Обичам те, любов моя,
ти осмисли животът ми.
Искам с теб пътя да извървя,
вечно да сме двама аз и ти.
© Пролетното момиче All rights reserved.