Тишината е заспала.
Мълчаливи мисли
се гонят в безпорядък.
Ромонът на дъжда
подрежда музиката,
разляла се в душата ми.
Стичащата се нега
по тялото
ми причинява болка.
Болката по теб...
Още ми липсваш...
© Жулиета Великова All rights reserved.
Мерси.