С всяка слълза изплащам си чувствата,
захвърлени в пепелта.
Молеха за милост те,
но на молбата нямаше кой да се отзове.
С всяка сълза изливам болката
нестихваща, изгаряща.
Обещаваше, че още малко и си тръгва,
но стои в сърцето още и не помръдва.
С всяка сълза изпращах ти послание,
но как да надникнеш в чуждо съзнание.
Как да разбереш чужда мъка?
Дано след теб да си взема поука.
С всяка сълза те търсех и горях,
заради теб едва не умрях!
Но това ще разбереш ти,
когато някой те замести!
Той до мен ще стои
и любовта ще съживи!
© Стефка All rights reserved.