Бутилка отрова отново намерих,
потърсена, скрита... сълза в опаковка.
С въздишка завита, с етикет най-греховен.
Позната пътека, към нови тревоги.
Обиди от тежките думи, а всъщност -
вина от много виновни.
И кой ще спечели, кой ще загуби?
Поредната битка с много въпроси.
И всеки очаквал подобна развръзка,
готови за всичко, а всъщност за нищо.
С алкохола кой да се сбори?!
Равностоен противник къде ли да търсим?
Ех, няма какво да се стори...
© Ина All rights reserved.
radiola, благодаря, че ми даваш съвет. За мен това е ценно и полезно! Ще се опитам И... експерт си за мен !