Сърцето си направих на салата,
заливах го с вино,
морих го с оцет,
в сърцето ми още е празно и пусто,
тъй както при теб,
както при теб...
Сърцето си направих на компот,
претъпкан с консерванти,
отровен с подсладители,
то те отричаше – аз те приех,
теб... целия теб,
целия теб.
От него направих стирка за под,
с безброй препарати...
полирах очите му,
то ме обичаше – аз го проклех,
тъй както и теб,
както и теб...
© Гергана Янчева All rights reserved.
Ето ти поздрав - http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=96846