Nov 15, 2020, 8:02 PM  

Сам 

  Poetry
215 0 0

      не извоюваш
ли си свободата сам —
     не си свободен

 

     не си свободен —
свободата сам не си
     ли извоюваш

 

...............................................

 

    не извоюваш 
ли си свободата сам —
  роб ще векуваш

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??