Mar 30, 2007, 2:05 PM

Сам 

  Poetry
1103 0 4
Песента пак ще звучи.      
Вятърът отново ще вее.      
Копнежът ще продължи.   
Времето ще бледнее,      
А ти ще останеш все там.   
Ще се сблъскаш с лъжите.    
Сам ще победиш ли света? -     
Питам се,питам...

© Мелиса-Мел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??