Тази оглушителна тишина,
в която те няма,
ме посипва
с кристали умора.
Падам...
Събуждам се в мрак,
трепери нощта,
болка се стича
в душата ми...
Да те усетя до мен
невероятна
искам пак...
Но отново
мечтая си
сам.
© Ясен Радулов All rights reserved.
както и на всички минали от тук. Поздрави!