Сам си пия, сам се смея,
сам понякога си плача
и така ще доживя
чак до срещата с палача.
Ако вятърът смени си
рязко своята посока
и стандартът промени се
ти готов ли си за скока?
Тъй годините се нижат
във очакване за нещо
и в голямата ни криза
преживяваме на свещи.
Уредиш ли си живота
най накрая ще си кажеш,
че във вярната посока
тикнал те е случай важен.
Някоя, с която можеш
от сърце да се усмихнеш
и в интимното и ложе
с мурафетите и свикнеш.
© Иван Христов All rights reserved.