Сама в деня.
Сама в нощта.
Сама на цялата земя.
Така се чувствам
аз сега -
сама, без капка доброта...
Сама плача всеки ден,
а сърцето ми е в плен.
Ти плени го тъй отдавна.
И мъката ми става
все по-безкрайна...
Обичам те - разбери!
И въпреки, че ме боли...
Ще се боря за твоята любов...
любов, заради която
тъй дълго страдам
и все изправям се и падам
по пътеката на любовта,
за да стигна до нечий
сърца!
© ДаяНчеТооо All rights reserved.